Lokaal adverteren

Wat is Lokaal Adverteren?

Ben je een retailer of een MKB’er die de kracht van online marketing wil benutten in jouw regio? Bij FRISK Agency begrijpen we jouw behoeften en doelen. Onze specialisatie ligt in kwalitatieve online bannering op premium websites, zoals NU.nl, AD en Funda. Wij zijn er om jouw lokale zichtbaarheid te vergroten en je omzet te laten groeien. Hiervoor hebben we de website lokaaladverteren.nl ontwikkeld. Op deze website is te lezen hoe lokaal adverteren werkt en waarom het voor jou werkt.

Wil je ontdekken hoe we dit kunnen bereiken? Het begint met een gratis strategiesessie, speciaal voor jou. Vraag vandaag nog je Gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan en zet de eerste stap naar een grotere online aanwezigheid! Of kijk voor meer informatie op lokaaladverteren.nl en maak gebruik van de lokaal adverteren tool!

 

Lokaal adverteren - Marketingbureau in Laren
FRISK Agency - Lokaal adverteren - Bureau in Laren

Voordelen van Lokaal Adverteren

Lokale zichtbaarheid: Jouw advertenties worden alleen in de door jou gekozen postcodegebieden, straal of provincies getoond.

Kwalitatieve websites: Jouw advertenties worden alleen getoond op de door jou gekozen kwalitatieve websites.

Meer naamsbekendheid: Jouw product/ dienst is zichtbaar op kwalitatieve websites, waardoor je naamsbekendheid groeit.

Meer leads en omzet: Doordat je meer verkeer naar je website krijgt, stijgen je leads en aankopen waardoor je meer omzet genereert.

24/7 live dashboard: Het is belangrijk dat je altijd en overal inzicht hebt in jouw resultaten, daarom heb je een persoonlijk dashboard.

Persoonlijk contact: Je hebt je eigen contactpersoon zodat je snel kunt schakelen en nooit met een onbeantwoorde vraag zit.

100% zichtbaar in de regio

Meer naamsbekendheid

Meer leads en omzet

24/7 live dashboard

Persoonlijk contact

Opdrachtgevers spreken

We zien de drukte in de showroom de laatste maanden flink toenemen. Als we vragen hoe ze ons gevonden hebben, geven veel mensen aan via online advertenties. Ik ben blij met onze samenwerking”.

Ferry de Vries
Managing Director, Honda Verhagen

Efficiënt campagne voeren in de regio. Met lokaal adverteren zijn wij kostenefficiënt zichtbaar met persoonlijke boodschappen op premium websites. En ook nog eens snel up-and-running.

Annemieke Ekkerman
Marketing Manager, Renault Nieuwendijk, Regio Amsterdam

“Mijn bedrijf onder de aandacht brengen op de juiste manier. Dat is waar ik Lokaaladverteren.nl sterk in vind. Als franchise mag ik in een bepaalde postcodegebied adverteren. Lokaaladverteren.nl regelt alles!”

David de Weijer
Eigenaar, Van Bruggen Adviesgoep Purmerend

Succesvolle landelijke bannercampagne voor 14 Honda-dealers in Nederland!

Onlangs hebben wij een landelijke bannercampagne geïmplementeerd voor 14 Honda-dealers in Nederland. Deze campagne, onderdeel van de pre-launch campagne voor nieuwe Honda-modellen, was gericht op het zichtbaar zijn op kwalitatieve websites ten behoeve van het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van deze modellen. Elke dealer locatie had een specifieke targeting en boodschap om klanten aan te moedigen proefritten te maken en showrooms te bezoeken bij hun locatie. 

De resultaten spreken voor zich:

  • Bereik van 2,5 miljoen mensen
  • 3.500 klikken
  • CTR van 0,14%
  • 78 conversies (proefritten en showroombezoeken)


Onze advertenties verschenen op topwebsites en apps, waaronder Autoscout24.nl, Marktplaats.nl, Autotrader.nl, Autoblog.nl en meer.

 

Vul het contactformulier in op onze website of bel onze Video advertising specialist,Michiel van der Ven

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met FRISK Agency of neem contact met ons op.

Michiel - FRISK Agency