DIENSTEN

FRISK Agency zorgt voor de juiste marketingoplossing voor jouw bedrijf

FRISK
ZOEKT

SEA. Het Google advertising netwerk is gigantisch en bevat vele opties om jouw bedrijf, product of dienst gevonden te laten worden.

Zoekmachinemarketing

FRISK ziet het als een uitdaging om structurele optimalisaties door te voeren binnen dit domein. Door het inzetten van de juiste middelen zorgen wij ervoor dat klanten je gaan vinden.

FRISK
VINDT

SEO. Door middel van de juiste indeling, de sterkste teksten en relevante content is het voor zoekmachines makkelijker om jouw site te vinden.

Zoekmachineoptimalisatie

Wist je dat SEA en SEO hand in hand gaan? FRISK denkt na over jouw te besteden advertising euro’s en SEO speelt daarbij een belangrijke rol.

Social Advertising

FRISK gelooft in het bereik van deze platformen en is continue op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag.

FRISK
TOONT

Banners die binnen verschillende netwerken getoond zullen worden dragen zeker bij aan je brand awareness, traffic naar jouw site en meer.

Display Advertising

FRISK kijkt kritisch naar waar jouw banners te zien zullen zijn, zodat ze het meeste resultaat zullen behalen.

FRISK
MEET

Achter vrijwel elke website zit Google Analytics. Is dit bij jou (nog) niet het geval, of denk je dat er meer uit te halen valt? Wij helpen je graag met het instellen van jouw Analytics account.

Analytics

FRISK gelooft in resultaatgedreven campagnes, want meten is weten. Implementatie van Google Analytics zien wij als fundament van ons werk.

FRISK
MAAKT

Blogs schrijven, video’s maken, pakkende afbeeldingen of infographics maken om zo meer engagement met jouw klanten te krijgen.
Content Creatie

FRISK staat voor je klaar om jouw content naar een hoger niveau te brengen, op de juiste plek en de juiste tijd.

FRISK
TREFT

Digitale schermen naast de snelweg of bij benzinestations om jouw product of dienst te promoten? Tegenwoordig een efficiënte manier om goed zichtbaar te zijn.

Digital Out of Home

FRISK juicht deze digitale ontwikkelingen toe en adviseert jou graag over wat er voor jou mogelijk is.

FRISK
BINDT

In een goede performance-strategie kan niet zonder affiliate marketing. Je maakt een financiële afspraak met partners om direct leads te genereren via diens platform.

Affiliate marketing

FRISK is altijd op zoek naar effectieve samenwerkingen voor jou.

FRISK
MAILT

Via e-mail marketing blijf je in contact met jouw huidige klanten, overtuig je oude klanten om weer een aankoop bij je te doen, en creëer je loyaliteit bij nieuwe klanten.
E-mail marketing

FRISK gelooft in geautomatiseerde e-mail stromen die jouw relatie met jouw klant versterken.

FRISK
DUIDT

Data komt overal vandaan. Met onze dashboards verschaffen we je duidelijk inzicht in je data en adviseren we je hoe je deze optimaal kan vertalen naar effectieve media-inzet.

Dashboarding

FRISK maakt toegankelijke dashboards waarin al jouw data verzameld wordt, zodat jij overzicht kan houden en doordachte beslissingen kan maken.

FRISK
KIJKT

Onderzoek toont aan dat 90% van de consumenten aangeeft dat een video ze helpt met het maken van een aankoopbeslissing.

Video Advertising

FRISK is op de hoogte van alle videonetwerken en formaten en zoekt graag samen met jou naar de voor jou beste toepassing.

FRISK
HELPT

De kennis om de klant op het juiste moment met de juiste boodschap aan te spreken wordt opgevangen door het specialisme CRO, oftewel conversieoptimalisatie.
Conversieoptimalisatie

Benieuwd of jouw klantreis optimaal is ingericht? FRISK kijkt met onze zeer professionele CRO-specialisten graag met je mee.

Ook genieten van onze resultaten? Neem contact op

Wil je weten hoe? Lees dan verder.