OVER ONS

Wij zijn FRISK Agency en zijn er om bedrijven en organisaties te helpen met oplossingen voor hun digitale marketing- en communicatiecampagnes.

FRISK Agency is een digital advertising agency gevestigd in Laren (NH), maar werkt voor klanten in heel Nederland die waarderen dat ons team zich met een bovengemiddelde passie en professionaliteit inzet.

Wij helpen onze klanten hun marketingdoelstellingen te behalen. Hoe? Door brains en data te combineren om slimme oplossingen te bedenken voor jouw probleem.

De founders Nathalie Peters en Marc Gooijer hebben hun digital roots liggen in advertising land. Na meer dan 15 jaar voor de grote media agencies en publishers gewerkt te hebben zijn zij 3 jaar geleden gestart met ons zusje MORGENFRISK. In hun gesprekken met leuke ondernemers binnen het MKB ontdekten ze dat er een sterke behoefte was aan een transparante en professionele manier van samenwerken binnen het domein digital advertising. Ze kregen veelvuldig de vraag of zij het voor de klant beter konden doen.

Na een aantal succesvolle cases en prettige samenwerkingen werd FRISK geboren.

Ook genieten van onze resultaten? Neem contact op

Wil je weten hoe? Lees dan verder.