display advertising

DISPLAY ADVERTISING, FRISK ADVISEERT

FRISK kijkt kritisch naar waar jouw banners te zien zullen zijn, zodat ze het meeste resultaat zullen behalen.

Voordelen van Display Advertising

Brede zichtbaarheid: Met Display Advertising kun je jouw advertenties weergeven op een breed scala aan websites, blogs en apps die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Hierdoor kun je een groot en divers publiek bereiken over verschillende online platforms.

Gerichte targeting: Display Advertising biedt uitgebreide targetingopties waarmee je je advertenties kunt richten op specifieke demografische gegevens, interesses, gedragingen en zelfs specifieke websites of apps. Hierdoor kun je jouw advertenties tonen aan de juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

Visuele aantrekkingskracht: Met Display Advertising kun je gebruikmaken van visuele elementen zoals afbeeldingen, video’s en animaties om de aandacht van je doelgroep te trekken en je boodschap kracht bij te zetten. Dit maakt het mogelijk om opvallende en aantrekkelijke advertenties te maken die de betrokkenheid en conversies kunnen verhogen.

Flexibiliteit in advertentie-indelingen: Display Advertising biedt diverse advertentie-indelingen, waaronder banners, tekstadvertenties, rich media-advertenties en interactieve advertenties. Hierdoor kun je de indeling kiezen die het beste past bij jouw doelstellingen en doelgroep, en die het meest effectief is voor het overbrengen van je boodschap.

Meetbaarheid: Net als bij andere vormen van online adverteren, zijn de resultaten van Display Advertising goed meetbaar. Door gebruik te maken van tools zoals Google Analytics en rapportage van het advertentieplatform, kun je inzicht krijgen in belangrijke statistieken zoals impressies, klikken, conversies en kosten. Dit stelt je in staat om de prestaties van je advertenties te volgen en te optimaliseren.

Kostenbesparing: Display Advertising kan kosteneffectief zijn, omdat je kunt bieden op basis van kosten per klik (CPC) of kosten per duizend vertoningen (CPM), en je kunt je budget en biedingen aanpassen op basis van de prestaties van je advertenties. Hierdoor kun je je advertentie-uitgaven optimaliseren en een maximaal rendement op je investering behalen.

Conclusie

Kortom, Display Advertising biedt een krachtige manier om je merk te promoten, je bereik te vergroten en meer leads en conversies te genereren. Bij FRISK Agency zijn we gespecialiseerd in het opzetten en beheren van effectieve Display Advertising-campagnes die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vul het contactformulier in op onze website of bel onze Display advertising specialist, Michiel van der Ven.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met FRISK Agency of neem contact met ons op.

Michiel - FRISK Agency