Lokaal Adverteren

Kwalitatieve online bannering voor de lokale retailer en MKB'er

Ben je een retailer of een MKB’er die de kracht van online marketing wil benutten in jouw regio? Bij FRISK Agency begrijpen we jouw behoeften en doelen. Onze specialisatie ligt in kwalitatieve online bannering op premium websites, zoals NU.nl, AD en Funda. Wij zijn er om jouw lokale zichtbaarheid te vergroten en je omzet te laten groeien. Hiervoor hebben we de website lokaaladverteren.nl ontwikkeld. Op deze website is te lezen hoe lokaal adverteren werkt en waarom het voor jou werkt.

Wil je ontdekken hoe we dit kunnen bereiken? Het begint met een gratis strategiesessie, speciaal voor jou. Vraag vandaag nog je Gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan en zet de eerste stap naar een grotere online aanwezigheid! Of kijk voor meer informatie op lokaaladverteren.nl en maak gebruik van de lokaal adverteren tool!

100% zichtbaar in de regio

Meer naamsbekendheid

Meer leads en omzet

24/7 live dashboard

Persoonlijk contact

Succesvolle Landelijke Bannercampagne voor 14 Honda-Dealers in Nederland

Onlangs hebben wij een landelijke bannercampagne geïmplementeerd voor 14 Honda-dealers in Nederland. Deze campagne, onderdeel van de pre-launch campagne voor nieuwe Honda-modellen, was gericht op het zichtbaar zijn op kwalitatieve websites ten behoeve van het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van deze modellen. Elke dealer locatie had een specifieke targeting en boodschap om klanten aan te moedigen proefritten te maken en showrooms te bezoeken bij hun locatie. 

De resultaten spreken voor zich:

  • Bereik van 2,5 miljoen mensen
  • 3.500 klikken
  • CTR van 0,14%
  • 78 conversies (proefritten en showroombezoeken)


Onze advertenties verschenen op topwebsites en apps, waaronder Autoscout24.nl, Marktplaats.nl, Autotrader.nl, Autoblog.nl en meer.

Wil je ook dergelijke successen behalen? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Michiel - FRISK Agency

FRISK gaat graag het gesprek met je aan middels een Gratis Vrijblijvend Adviesgesprek om voor jou een passende oplossing te bedenken onder het genot van een goede kop koffie. Ontdek waar de verbetermogelijkheden van jouw online business liggen op het gebied van online marketing en wat wij hierin kunnen betekenen. Zijn we in de buurt dan komen we graag langs en anders plannen we een online call in! Om dit een effectief gesprek te laten zijn, stellen we je al kort wat vragen om ons te kunnen voorbereiden.

Ons adres:
Houtweg 29, 1251CS Laren (NH)

VOLG ONS OP LINKEDIN