Lokaal Adverteren

Kwalitatieve online bannering voor de lokale retailer en MKB'er

Ben je een retailer of een MKB’er die de kracht van online marketing wil benutten in jouw regio? Bij FRISK Agency begrijpen we jouw behoeften en doelen. Onze specialisatie ligt in kwalitatieve online bannering op premium websites, zoals NU.nl, AD en Funda. Wij zijn er om jouw lokale zichtbaarheid te vergroten en je omzet te laten groeien. Wil je ontdekken hoe we dit kunnen bereiken? Het begint met een gratis strategiesessie, speciaal voor jou. Vraag vandaag nog je Gratis en Vrijblijvende Adviesgesprek aan en zet de eerste stap naar een grotere online aanwezigheid! 

 

100% Zichtbaar in de regio

Meer naamsbekendheid

Meer Leads en omzet

24/7 Live Dashboard

Persoonlijk Contact

Waarom FRISK AGENCY?

Bij FRISK Agency zijn we toegewijd aan het versterken van lokale bedrijven en MKB’ers met onze expertise in lokale online marketing middels banners op premium sites. We bieden persoonlijke aandacht en transparante communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van je campagneresultaten. Onze focus ligt op het vergroten van jouw lokale zichtbaarheid en het stimuleren van je verkoop. Met flexibele advertentiepakketten en ons 24/7 live dashboard geven we jou de controle over je succes. FRISK Agency is jouw betrouwbare partner in groei. Zin om eens te sparren over jouw kansen? Maak gebruik van onze Gratis Vrijblijvende Adviesgesprek!

Wat bieden we?

 • Betaalbaar online advertentiepakket
 • Campagne van A tot Z
 • Hulp bij selectie van de juiste sites
 • Bannermateriaal met lokale triggers
 • Creatie van advertenties
 • Regelmatige terugkoppeling en persoonlijk contact
 • Flexibele campagneperiode
 • Directe interactie en betrokkenheid

 

Succesvolle Landelijke Bannercampagne voor 14 Honda-Dealers in Nederland

Onlangs hebben wij een landelijke bannercampagne geïmplementeerd voor 14 Honda-dealers in Nederland. Deze campagne, onderdeel van de pre-launch campagne voor nieuwe Honda-modellen, was gericht op het zichtbaar zijn op kwalitatieve websites ten behoeve van het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van deze modellen. Elke dealer locatie had een specifieke targeting en boodschap om klanten aan te moedigen proefritten te maken en showrooms te bezoeken bij hun locatie. 

De resultaten spreken voor zich:

 • Bereik van 2,5 miljoen mensen
 • 3.500 klikken
 • CTR van 0,14%
 • 78 conversies (proefritten en showroombezoeken)


Onze advertenties verschenen op topwebsites en apps, waaronder Autoscout24.nl, Marktplaats.nl, Autotrader.nl, Autoblog.nl en meer.

Wil je ook dergelijke successen behalen? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

FRISK gaat graag het gesprek met je aan middels een Gratis Vrijblijvend Adviesgesprek om voor jou een passende oplossing te bedenken onder het genot van een goede kop koffie. Ontdek waar de verbetermogelijkheden van jouw online business liggen op het gebied van online marketing en wat wij hierin kunnen betekenen. Zijn we in de buurt dan komen we graag langs en anders plannen we een online call in! Om dit een effectief gesprek te laten zijn, stellen we je al kort wat vragen om ons te kunnen voorbereiden.

Ons adres:
Houtweg 29, 1251CS Laren (NH)

VOLG ONS OP LINKEDIN