Wie is Robert van Heerde van Altijdauto.nl?

 

De meeste van jullie kennen hem ongetwijfeld. Onze collega Robert van Heerde. Wie Robert zegt, zegt auto’s. Al van jongs af aan is hij er helemaal gek van. De vormgeving, het geluid, het bezorgt hem letterlijk kippenvel. Is het een passie of een obsessie? Daarover verschillen de meningen. Vroeger ging hij elk jaar met zijn ouders op vakantie. De heen- en terugreis vond hij het leukste, want hij zag de ene na de andere mooie auto voorbijkomen. Die werden allemaal genoteerd in een schriftje. Hoe langer de lijst, hoe geslaagder de vakantie.

 

Robert was dan ook een trouwe bezoeker van de AutoRAI. De grootste autoshow van Nederland. Toen die stopte, ging hij de grens over. Hij bezocht onder andere de IAA in Frankfurt, de Autosalon van Genève, en als absolute hoogtepunt het Goodwood Festival of Speed in 2023.

 

Fast forward

Die passie voor auto’s is ook zichtbaar in zijn dagelijkse werk. Als SEO-specialist en copywriter werkt hij voor verschillende automotive opdrachtgevers. Dat werd uitgebreid toen hij in 2021 in gesprek raakte met MORGENFRISK en FRISK Agency. We zochten een SEO-specialist voor een Renault-dealer. Toen was zijn interesse direct gewekt. Ze wisten niets van zijn passie voor auto’s. Het had zo moeten zijn.

 

Later volgde nog meer opdrachten, en tot op de dag van vandaag werkt hij voor meerdere dealers van Honda, Mazda en Renault. Naast zijn werkzaamheden voor ons werkt Robert ook voor andere autogerelateerde opdrachtgevers, waaronder een onafhankelijk autobedrijf, een advocaat (wettelijke garantie occasions) en een schadehersteller.

 

Altijdauto.nl

Naast zijn werk als SEO-specialist, timmert Robert tegenwoordig aan de weg als autojournalist. Steeds meer merken lenen hun auto’s aan hem uit voor een uitgebreide review. Een jongensdroom die uitkwam voor iemand die vroeger de nieuwe Jeremy Clarkson wilde worden. Hij test de auto’s uitvoering en publiceert zijn reviews op zijn eigen website: Altijdauto.nl. 2024 belooft een mooi jaar te worden, met meerdere testauto’s en evenementen. Uiteraard lees je er alles over op Altijdauto.nl en laten we in iedere nieuwsbrief een mooie review terugkomen.

Wil je weten wat Robert voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Plan hier jouw gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met FRISK Agency of neem contact met ons op.